Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beslissing UEFA krijgt navolging: ook Copa América van kalender gehaald

Laatste update:

De CONMEBOL vindt het niet verantwoord om de geplaatste landen over enkele maanden gewoon te laten spelen, daar het risico van verspreiding van het coronavirus erg groot is. "Het was geen gemakkelijke beslissing, maar we willen ten koste van alles voorkomen dat de spelers gevaar lopen", reageert voorzitter Alejandro Domínguez dinsdag. De Copa América zou van 12 juni tot 12 juli plaatsvinden, met in totaal negen speelsteden in beide voornoemde landen. Normaal gesproken blijven Argentinië en Colombia gewoon de organisatoren van het eindtoernooi.

Domínguez is ervan overtuigd dat de Copa América over ruim een jaar succesvol zal verlopen. "Ik weet zeker dat het oudste toernooi ter wereld in 2021 met hernieuwde kracht zal terugkeren, klaar om het continent en de wereld weer kennis te laten maken met onze passie voor voetbal." De preses vindt het daarnaast moedig dat de UEFA heeft besloten om ook het EK met een jaar uit te stellen. "We danken president Aleksander Ceferin voor de samenwerking en het gecoördineerde besluit om ook Euro 2020 uit te stellen ten bate van de gehele voetbalfamilie."

In Zuid-Amerika krijgen ook steeds meer landen te maken met het coronavirus. Uit Ecuador en Argentinië kwamen afgelopen weekeinde meldingen over mensen die waren overleden aan de gevolgen van het virus. Daarnaast werden in onder meer Paraguay en Venezuela gevallen van besmetting met het coronavirus wereldkundig gemaakt.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
9
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties