Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besluit Koeman geaccepteerd: 'Iedereen wil voetballen, maar ik baalde niet'

Laatste update:

"Iedereen wil voetballen, maar ik baalde er niet van. De bondscoach maakt de keuzes en dat moet je accepteren. Je moet dan maar je stinkende best gaan doen om te laten zien dat je moet spelen", zo reageert de dynamische middenvelder na afloop voor de camera van FOX Sports.

Memphis Depay over winst: 'Uiteindelijk kan je het niet tegenhouden'

De concurrentiestrijd tussen De Roon en Van de Beek was de laatste weken een 'hot item' in Nederland. Koeman verdedigde zijn keuze voorafgaand aan de wedstrijd tegen Noord-Ierland voor de camera van de NOS. "Waarom functioneert Frenkie de Jong heel erg goed? Omdat daar vaak met Marten de Roon een jongen heeft gestaan die positie kiest en houdt, dat is de reden. Donny is iemand die ook weggaat en dat moeten we niet hebben", zo zei de bondscoach.

Tegen Noord-Ierland werd Van de Beek uiteindelijk halverwege de tweede helft ingebracht voor De Roon. Oranje kwam daarna op achterstand, maar wist in het laatste kwartier alsnog een 3-1 zege veilig te stellen. "Ik snapte zijn keuze ook wel", vervolgt Van de Beek over de beslissing van Koeman om De Roon de voorkeur te geven. "Als je terug gaat kijken naar de vorige interlands hebben de anderen het goed gedaan en de resultaten waren goed, dus er was niet echt aanleiding om te wisselen. Ik moet het maar laten zien. Ik kan wel op die positie spelen, maar zoals ik al zei: ik snap wel dat de bondscoach hiervoor kiest."

Vind jij dat Donny van de Beek de verwachtingen als invaller heeft waargemaakt tegen Noord-Ierland?

Meer nieuws

Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
0
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
0
L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
39
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
13
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties