Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besluit Van Bommel verrast Theo Janssen; Boskamp heeft puntje van kritiek

Laatste update:

De oud-middenvelder van onder meer FC Twente en Ajax dacht aanvankelijk dat Lars Unnerstall als back-up van Zoet diende bij PSV. "Maar ik zag de opstelling en toen zag ik dat Unnerstall op de tribune zat. Uiteindelijk is hij op de bank beland. Dat vond ik wel verrassend, want ik had verwacht dat hij de tweede keeper zou zijn", vertelt Janssen bij RTL 7.

Collega-analist Johan Boskamp vindt dat Ruiter prima heeft gepresteerd. De 32-jarige doelman deed 'wat hij moest doen goed'. "Maar bij het tegendoelpunt ging die eerst naar voren, om vervolgens weer terug te stappen", plaatst Boskamp toch nog een kritische kanttekening. Ruitter gaf een rebound weg bij een hoekschop, waarna Samuel Adegbenro kon scoren voor Rosenborg.

Ruiter zelf kijkt tevreden terug op zijn officiële debuut voor PSV. "In de warming-up bleek dat Jeroen te veel last had van zijn lies. Je gaat dan zelf een korte warming-up doen, wat niet ideaal is, maar je moet ervoor zorgen dat je er staat. Ik denk dat het een degelijke wedstrijd was. In de tweede helft vond ik mezelf wat slordig met de voeten, maar uiteindelijk gaat het erom dat je als keeper de ballen tegenhoudt. Ik denk dat we als ploeg het uitstekend hebben gedaan, zeker in de eerste helft. Het is jammer dat je niet de nul weet te weten, maar 1-4 is een uitstekend resultaat", aldus Ruiter.

Heeft de basisplaats voor Robbin Ruiter jou ook verrast?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
22
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
14
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
51
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties