Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Beste doelman van de Premier League' tekent nieuw contract tot 2018

Laatste update:

De oorspronkelijke verbintenis van Howard liep pas in de zomer van 2016 af, maar Everton heeft ervoor gekozen om de doelman tot het einde van zijn loopbaan op Goodison Park te houden. Met 343 officiële optredens voor the Toffees neemt hij de op ranglijst aller tijden een 22e plaats in. Slechts drie spelers doorbraken in het verleden de barrière van 500 officiële wedstrijden in het tricot van Everton.

Howard ging in 2006/07 op huurbasis van Manchester United naar Everton, dat een jaar later tot definitieve overname overging. De Amerikaan was op Old Trafford het voornaamste slachtoffer van de komst van Edwin van der Sar, in de zomer van 2005. Martinez noemt Howard de beste doelman van de Premier League in de huidige voetbaljaargang. "Dit is fantastisch nieuws. Ik kan niet om hem heen als ik de beste Premier League-doelman van het seizoen moet kiezen. Dat hij in zo'n belangrijk jaar, met het WK om de hoek, zijn toekomst aan de club verbindt, is een geweldig moment voor de selectie."

Is Tim Howard dit seizoen de beste doelman van de Premier League?

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
5
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
3
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
60
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties