Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Beste puntenpakker van de Eredivisie' legt uit: 'Ik wil wekelijks voetballen'

Laatste update:

Vrijwel wekelijks blinkt El Khayati uit bij ADO, maar toch werd hij in de winterstop niet opgepikt door een grotere club. De aanvallende middenvelder voelt zich goed in Den Haag en is niet bezig met een transfer. "Ik heb in het verleden wat gaten gehad in mijn cv en veel wedstrijden niet gespeeld. Dan ga je nadenken", erkent El Khayati in gesprek met FOX Sports.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Op een gegeven moment heb ik in Engeland wel een goede carrière gehad", doelt hij op zijn dienstverbanden bij Burton Albion en Queens Park Rangers. "Dan kom je terug en is het puur wedstrijden spelen. Het was voor mij nog niet belangrijk om financieel onafhankelijk te worden. Ik ben niet meer de jongste, maar ik heb hiervoor gekozen om gewoon wekelijks te voetballen."

El Khayati heeft wel degelijk een 'hoger doel', geeft hij toe. "Als voetballer moet je dat altijd hebben. Ik heb dat zeker ook. Maar laten we eerst het seizoen afmaken met elf wedstrijden en dan kijken we verder." Het contract van de geboren Rotterdammer loopt tot medio 2020 door. Hij kwam afgelopen zomer transfervrij over van QPR, na een half seizoen op huurbasis bij ADO.

-
Denk je dat Nasser El Khayati komende zomer vertrekt bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
31
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties