Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bestuur van Ajax heeft vertrouwen in mij, maar Bosz is ander verhaal'

Laatste update:

Cerny had het dit seizoen zwaar, geeft hij toe aan het Tsjechische EuroFotbal. "Het was moeilijk, omdat je weet dat je slechter bent dan de anderen die wel spelen. Het is niet leuk als je constant op de bank zit, terwijl je het seizoen daarvoor afsloot als basisspeler", erkent de negentienjarige rechtsbuiten, die op 2 april tegen Feyenoord (2-1 zege) voor het laatste tien minuten meedeed bij Ajax.

"Ik ben er niet van overtuigd of ik zal blijven. Het bestuur heeft vertrouwen in mij, maar de coach (Peter Bosz, red.) is een ander verhaal. Hij beslist wie er spelen. We zullen met elkaar moeten zitten en een oplossing zoeken. Nog een seizoen niet spelen zou niet goed zijn voor mijn carrière", weet Cerny. "Maar op dit moment denk ik niet aan Ajax, maar aan het EK Onder-21."

Verdiende Václav Cerny afgelopen seizoen meer speeltijd?

Meer nieuws

Teken van leven van Tillman daags na zeer beschonken staat tijdens PSV-huldiging
4
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
12
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
14
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties