Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Volgende Europese topclub maakt plan om Jadon Sancho van Manchester United over te nemen'

Laatste update:

Sancho werd in september vorig jaar vanwege tegenvallende prestaties op de training buiten de selectie van Manchester United gehouden door Erik ten Hag, waarna Sancho op sociale media openlijk kritiek uitte op de manager. Sindsdien was de buitenspeler persona non grata in Manchester en volgde in de winterstop een uitleenbeurt aan Borussia Dortmund, de club waar hij een transfer naar Manchester United verdiende.

Sancho liet tijdens zijn nieuwe verblijf in Duitsland zien nog altijd uitstekend te kunnen voetballen. De Engelsman maakte met name indruk in het tweeluik van de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. In veertien Bundesliga-optredens was hij goed voor twee doelpunten en drie assists.

Sancho ligt nog tot medio 2026 vast bij Manchester United. De club heeft echter, nu een langer verblijf van Ten Hag op Old Trafford zeker is, genoeg gezien. De recordkampioen van Engeland heeft de vraagprijs voor de aanvaller bepaald op 40 miljoen pond, wat neerkomt op ongeveer 47 miljoen euro.

Volgens La Gazzetta dello Sport wil Juventus de creatieve aanvaller uit zijn lijden verlossen. In januari was de club naar verluidt al bijna rond met Sancho, maar liet toenmalig trainer Massimiliano Allegri weten hem niet nodig te hebben, waarna de Engelsman koos voor een terugkeer bij Dortmund.

Ook nu zijn er twee problemen voor Juventus bij het mogelijk aantrekken van Sancho. De eerste is de terugkerende concurrentie van Dortmund, dat Sancho graag opnieuw vast wil leggen.

Het tweede struikelblok voor de Italianen is het salaris. Sancho verdient in Manchester aanzienlijk meer dan Juventus hem zou kunnen aanbieden. Daarom is technisch directeur Cristiano Giuntoli momenteel bezig een plan te bedenken om hem naar Turijn te lokken. Mogelijk biedt een leenformule uitkomst, al is het de vraag of Manchester United daar aan mee wil werken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit
6
Indrukwekkend: speler spreekt vloeiend Nederlands na Frankrijk - Oostenrijk
23
Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
36
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
30
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
49
Wijnaldum onthult wanneer Feyenoord vorig jaar zomer wél een optie was geweest
44

Meer sportnieuws

Reacties