Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot

Laatste update:

Feyenoord kon hoog in de boom zitten en flinke eisen stellen aan Liverpool wat betreft de transfersom voor de coach. Slot, die tot medio 2026 een contract had in De Kuip, had geen ontsnappingsclausule in zijn contract staan.

Later op de avond verduidelijkte Britse media, waaronder The Athletic, dat het zou gaan om een pakket van vijftien miljoen, waarbij Slot negen miljoen plus twee miljoen euro inclusief bonussen oplevert. De komst van de rest van de technische staf (Sipke Hulshoff, Etiënne Reijnen en Ruben Peeters) zou het bedrag richting de vijtien miljoen euro tillen.

Door de behoorlijke transfersom treedt de transfer van de technische staf toe in de toptien van de duurste uitgaande Feyenoord-transfers ooit. Fredrik Aursnes, de huidig nummer tien van die lijst, vertrok voor 13 miljoen euro naar Benfica.

Romano gaf op X al zijn karakteristieke 'here we go', waar Voetbal International eerder op de avond al de mondelinge overeenkomst tussen Feyenoord en Liverpool bevestigde. Zo staat niets meer een overgang van Slot naar Liverpool in de weg.

Vrijdag werden de laatste plooien rondom de overgang van Slot gladgestreken. Bij Liverpool volgt Slot de uiterst succesvolle Jürgen Klopp op. De Duitse succestrainer last een periode van rust in en vertrekt aan het einde van het seizoen uit Engeland.

Sipke Hulshoff


Hulshoff zal met Arne Slot meegaan naar Liverpool, zo bevestigt CBS Sports-journalist Ben Jacobs vrijdagavond. Mikos Gouka voegt daaraan toe dat Reijnen zich in dat rijtje voegt. Ook performance coach Peeters maakt met het duo de overstap naar Engeland zodra het papierwerk is afgerond.

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
8
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
17
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties