Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Betweter' Guardiola gefileerd: 'Ik schreeuwde en sloeg met mijn vuist op tafel'

Laatste update:

BILD publiceert enkele voorstukken van de biografie en daarin is Müller-Wohlfahrt onverbiddelijk over het karakter van Guardiola. "Doordat hij zijn gebrek aan zelfvertrouwen steeds probeert te verbergen, lijkt het alsof hij leeft met een constante vrees. Niet zozeer vrees van het verliezen van wedstrijden, maar van het verliezen van macht en autoriteit." De Duitser geeft aan dat Guardiola onder meer de schema's van de medische staf compleet negeerde.

"Hij weet alles beter: vijf minuten warming-up zou wel genoeg zijn. Maar dat kon gewoon niet goed aflopen. Klaarblijkelijk zag hij mij als een ondergeschikte, iemand die hij op ieder moment van de dag kon vertellen wat hij wilde en kon ontslaan." Müller-Wohlfahrt liet zich op een gegeven moment gaan tegenover Pep: "Ik schreeuwde naar Guardiola en sloeg met mijn vuist op tafel. Zo hard dat de borden en kopjes rinkelden. Voor het eerst in al die jaren moest ik mijn stem verheffen."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties