Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beugelsdijk kan geluk niet op: 'Knallen op Het Kasteel, schrijf dat maar op'

Laatste update:

Beugelsdijk begrijpt dat hij met een bepaalde reputatie binnenkomt bij Sparta. "Mijn kwaliteiten kent iedereen wel zo'n beetje", zo zegt de ervaren mandekker vrijdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik hou van agressief verdedigen, kort en fel op mijn tegenstander zitten, ervoor zorgen dat ze geen ruimte krijgen. Dat zal ik ook hier gaan laten zien. De supporters van Sparta kunnen op me rekenen."

Tom Beugelsdijk verhuist van ADO Den Haag naar Sparta Rotterdam

Een verrassende transfer werd vrijdag afgesloten in de Eredivisie.Lees artikel

Na jarenlang het boegbeeld te zijn geweest van ADO begint Beugelsdijk aan een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Het zal even wennen zijn, weet ook de nieuwe verdediger van Sparta. "Ik heb zeventien jaar bij ADO Den Haag gespeeld, ken zo ongeveer iedereen van die club. Dan is het gek dat je nu opeens voor een andere club speelt", aldus Beugelsdijk, die verder korte tijd uitkwam voor FC Dordrecht en FSV Frankfurt.

Het boek-ADO is wat betreft Beugelsdijk echter dichtgeslagen. De focus ligt nu volledig op presteren met de ploeg van trainer Henk Fraser. "Ik heb ongelooflijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Sparta is een club waar ik altijd al een goed gevoel bij heb gehad. We gaan knallen op Het Kasteel. Schrijf dat maar op", zo besluit Beugelsdijk, die op 13 september tegen Ajax zijn Eredivisie-debuut kan maken voor Sparta.

Tom Beugelsdijk heeft er goed aan gedaan om voor Sparta Rotterdam te kiezen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties