Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beugelsdijk kopt ADO Den Haag naar overwinning en koppositie

Laatste update:

Weinigen hadden vooraf voorspeld dat het duel tussen Excelsior en ADO Den Haag van vrijdagavond er een zou zijn met de koppositie als inzet. De doorgaans laagvliegers uit de Eredivisie gingen het seizoen voortvarend van start met zes punten uit twee wedstrijden. Net als vorige week zaterdag tegen FC Groningen kwam Excelsior voor eigen publiek vrijdag vroeg op voorsprong, op bijna identieke wijze. Wederom was Ryan Koolwijk de aangever en kopte Jurgen Mattheij van dichtbij raak, net als tegen Groningen.

Excelsior leek de wedstrijd onder controle te hebben toen ADO Den Haag na 25 minuten langszij kwam. Op aangeven van San Román schoot Gervane Kastaneer, vorige week goed voor twee doelpunten tegen Vitesse, de bal onhoudbaar binnen achter doelman Tom Muijters. Met zijn derde doelpunt van het seizoen bracht Kastaneer de stand op gelijke hoogte en mag hij zich samen met Eljero Elia voorlopig topscorer van de Eredivisie noemen.

Net als in de eerste helft kwam de ploeg van Mitchell van der Gaag ook na rust goed uit de startblokken. De thuisploeg was na een klein uur spelen dicht bij de voorsprong, maar Stanley Elbers raakte de paal. Excelsior was vrijdagavond de beter voetballende ploeg, maar liet het in de eindfase liggen. Juist op het moment dat ADO de wedstrijd meer naar zich toe trok kwamen de Hagenaren op voorsprong. Tom Beugelsdijk was Henrico Drost te slim af bij een hoekschop en kopte bij de eerste paal raak. Khalid Karami stond bij de eerste paal, maar kon de inzet van Beugelsdijk niet stoppen.

Excelsior liet het er niet bij zitten en ging in de slotfase op jacht naar de gelijkmaker. Invaller Terell Ondaan kreeg vijf minuten voor tijd dé kans op de gelijkmaker. Een afgemeten voorzet kopte over. Het team van Van der Gaag verdiende een punt, maar ging niet goed met de kansen om en slikt daardoor de eerste nederlaag van het seizoen.

-
ADO Den Haag wordt de verrassing van het seizoen

Meer nieuws

AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
20
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties