Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beugelsdijk maakt schwalbe goed en brengt ADO naast Ajax op de ranglijst

Laatste update:

De wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion was een ontmoeting tussen twee teams in vorm. NAC boekte vorige week op bezoek bij Feyenoord zijn tweede competitiezege op rij, terwijl ADO zeven punten overhield aan zijn laatste drie wedstrijden. De thuisploeg was de bovenliggende partij in de eerste helft en kreeg ook al vroeg twee enorme mogelijkheden om de score te openen.

Mounir El Allouchi trof eerst na goed voorbereidend werk van Thierry Ambrose de lat, waarna de paal in de rebound een doelpunt van Giovanni Korte in de weg stond. ADO kwam er zo nu en dan aan de hand van sterspeler Nasser El Khayati goed uit, maar het was vooral NAC dat in de eerste helft de klok sloeg. Robert Zwinkels hield James Horsfield met een fraaie redding van scoren af en had vlak voor rust het geluk dat een scrimmage voor zijn doel geen tegentreffer opleverde.

Het elftal van Stijn Vreven was kort na de onderbreking opnieuw zeer dicht bij de openingstreffer. Ambrose stuitte in eerste instantie op Zwinkels, waarna ook Korte en Arno Verschueren er niet in slaagden te scoren. ADO stelde daar in de tweede helft vrij weinig tegenover, maar tapte in het laatste kwartier plots uit een ander vaatje en ging er uiteindelijk zelfs nog met de overwinning vandoor. Beugelsdijk, die eerder nog de lachers op zijn hand had gekregen met een slecht uitgevoerde schwalbe, schoot raak uit een corner en bezorgde het team van Groenendijk zo toch nog de volle buit.

-
Verdiende ADO Den Haag de zege?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties