Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beugelsdijk: 'Volgens mij is dat de enige manier om Ajax te bestrijden'

Laatste update:

Beugelsdijk bewaart goede herinneringen aan een eerdere ontmoeting met Ajax. Tijdens het seizoen 2012/13 luisterde de mandekker zijn eerste basisplaats voor ADO op met een doelpunt tegen Ajax: in de veertiende minuut kopte hij zijn ploeg op voorsprong. "Er zijn altijd nog mensen die dat nog weten. Het was een fantastisch moment, maar het is alweer vijf jaar geleden. Tijd dus om het nog een keer te doen", zegt hij in gesprek met Omroep West.

"We hebben veel fysieke kracht in de ploeg en volgens mij is dat de enige manier om Ajax te bestrijden. Want als je ze laat voetballen, wordt het natuurlijk een lastig verhaal", aldus Beugelsdijk, die zondagmiddag te maken kan krijgen met zowel Klaas-Jan Huntelaar als Kasper Dolberg. "Het zijn allebei fantastische spitsen. Het is aan mij om de beuk erin te gooien tegen die gasten. Gewoon keihard de duels in en dan gaan we het uitvechten."

-
Hoe eindigt ADO Den Haag - Ajax?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
16
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties