Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beugelsdijk witheet na 'schande': 'Dit is een vieze, een hele vieze actie'

Laatste update:

"Dit is een vieze, een hele vieze actie. Heel eerlijk, ja. Die moet je... Nou ja. Een Beugelsdijkje? Nou, dit heb ik nog nooit gedaan. Nog nooit, echt niet. Dit is gewoon een schande voor het voetbal. Dan kunnen ze zeggen dat ik keihard speel en ik speel altijd mannelijk mijn duels, maar niet zo vies. Dit vind ik echt een schande", zo zegt Beugelsdijk zichtbaar geïrriteerd. Damascan was uiteindelijk in de tweede helft een van de drie doelpuntenmakers voor Fortuna.

Ook Mark Diemers, aanvoerder van Fortuna, werd na afloop gevraagd naar de charge van Damascan. Hij gaf echter te kennen dat hij het moment nog niet had teruggezien. Diemers reageerde wel op de strafschop die de Limburgers kregen, voor een vermeende overtreding van Elson Hooi op Felix Passlack. "Nee, dit is geen penalty", zegt Diemers direct nadat hij de beelden van het moment terugziet.

"Dat zie je gelijk. Passlack draait hier zijn lichaam er slim in, maar volgens mij raakt hij (Elson Hooi, red.) hem amper. Zijn been gaat een beetje tussen het been van Passlack, maar ik denk dat het geen penalty was. Ik ben blij dat er vandaag geen VAR was", besluit Diemers met een kleine glimlach.

-
Snap jij de woede van Tom Beugelsdijk?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties