Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans

Laatste update:

Troyes degradeerde vorig seizoen uit de Ligue 1, waarin het op dat moment twee jaar actief was. De ploeg zou dit seizoen als degradant een goede kans moeten maken op promotie, maar niets blijkt minder waar.

Op een niveau lager draait Troyes wederom mee in de onderste regionen en een nieuwe degradatie dreigt. Met nog twee speelrondes te gaan heeft l'ESTAC een achterstand van zeven punten op de veilige plekken.

De enige manier waarop Troyes, dat incluis het restant van het duel met Valenciennes nog drie wedstrijden te spelen heeft, zich kan handhaven, is door twee van de resterende duels te winnen en een punt te halen uit de andere wedstrijd. Daarbij is Troyes ook afhankelijk van USL Dunkerque, dat zijn resterende twee duels moet verliezen.

Degradatie lijkt daardoor nagenoeg onvermijdbaar en de fans van Troyes waren zich daar vrijdagavond ogenschijnlijk bewust van. Zij uitten hun onvrede middels het gooien van vuurwerk.

Een aantal spelers van de club die onderdeel is van de City Group reageerde door de fakkels plompverloren terug richting de tribunes te gooien. Het duel werd logischerwijs niet uitgespeeld.

Troyes reageerde na afloop middels een persbericht. "Troyes veroordeelt de acties van een minderheid van de supporters na de thuiswedstrijd van vanavond (vrijdagavond, red.) tegen Valenciennes. De heersende teleurstelling bij fans is geen excuus of verzachtende omstandigheid. Wij wachten de beslissing van de voetbalautoriteiten af."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties