Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea

Laatste update:

Die beslissing is het gevolg van een gesprek dat Pochettino dinsdag met de clubleiding van Chelsea voerde. Het betrof een seizoensevaluatie, waarin dus de conclusie is getrokken dat een langere samenwerking niet wenselijk is.

Meer: Chelsea bevestigt komst van Leicester City-manager Enzo Maresca

Chelsea eindigde het Premier League-seizoen als nummer zes, waardoor het na de zomer actief is in de Conference League. De werkgever van onder meer ex-PSV'er Noni Madueke had een achterstand van vijf punten op de Champions League-plekken.

De zesde plek was voor Chelsea het maximaal haalbare, aangezien de Londenaren een dramatische eerste seizoenshelft kenden. Sinds de winterstop vergaat het Chelsea beter en in de laatste maanden klom het van plaats tien dus subtop in.

Pochettino was bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van de Londense ploeg. Hij was de opvolger van Graham Potter, die in april 2023 door Chelsea werd ontslagen. Tussen de aanstelling van Pochettino en de aan Feyenoord en Ajax gelinkte trainer was Frank Lampard op interim-basis de oefenmeester op Stamford Bridge.

The Telegraph weet dinsdag al een aantal namen te noemen die mogelijk de opvolger van Poch worden. Zo zouden Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart), Míchel (Girona), Kieran McKenna (Ipswich Town) en Enzo Maresca (Leicester City) in beeld kunnen komen.

Die trainers zouden namelijk in de profielschets die Chelsea heeft opgesteld passen. Volgens diezelfde krant is Todd Boehly, eigenaar van de club, op zoek naar een 'jonge en progressieve' coach.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
1
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77
Chelsea bevestigt komst van Leicester City-manager Enzo Maresca
43
Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
30
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties