Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Beveiligers Málaga pakken jongen zijn door Messi gegeven shirt af'

Laatste update:

De jeugdige voetballiefhebber stormde na het laatste fluitsignaal op de Argentijnse sterspeler af en omhelsde Messi. Beveiligers van los Boquerones voerden de veldbetreder vervolgens af, maar voordat dit gebeurde, trok de Wereldvoetballer van het Jaar nog wel zijn shirt uit en overhandigde dit aan de jongen. De fan zou echter niet meer in het bezit zijn van het felbegeerde tricot.

De veiligheidsmedewerkers van Málaga hebben de jongen zijn Messi-shirt afgepakt, beweert de moeder van een vriend van de veldbetreder. "Die jongen heet Kevin, hij is vijftien jaar oud en een vriend van mijn zoon Diego. Messi gaf hem zijn shirt, maar de beveiligers in Rosaleda hebben het van hem afgenomen. Het is schandalig, wat hebben zij eraan om de blijdschap van zo'n jongen te verwoesten?", schrijft ze op Facebook.

-
Denk je dat de Málaga-beveiligers dit echt gedaan hebben?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
26
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties