Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bevestiging van nieuwe club: Ansu Fati laat Barcelona achter zich

Laatste update:

Brighton ziet Fati als een belangrijk onderdeel van de selectie voor dit seizoen. The Seagulls namen woensdag voor het eerst contact op met de entourage van de jonge aanvaller, die in het Spotify Camp Nou beschikt over een contract tot medio 2027. Barcelona heeft bovendien de optie om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen. Voorlopig ligt de toekomst van Fati dus in de Premier League.

Het Spaanse talent belandde bij Barcelona op een zijspoor na zijn langdurige blessures. De club trok Raphinha, Ferran Torres en Robert Lewandowski aan, waar de inmiddels vertrokken Ousmane Dembélé ook vaak verzekerd was van een basisplaats. Met de plotselinge doorbraak van de zestienjarige Lamine Yamal lijkt Fati ook dit jaar niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. De vleugelaanvaller werd daarom door de Catalaanse clubleiding bij onder meer Tottenham en Chelsea aangeboden, terwijl ook Borussia Dortmund interesse had.

Opvolger Fati
Barcelona heeft volgens diverse Spaanse media al een vervanger voor Fati in gedachten. João Félix, die eerder al openlijk solliciteerde voor een transfer naar de regerend kampioen, moet al dan niet tijdelijk overkomen van Atlético Madrid. De Portugees verkeert momenteel in een uitzichtloze situatie in de Spaanse hoofdstad.

Is Brighton & Hove Albion een goede club voor Ansu Fati?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties