Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beweging rondom Noussair Mazraoui: topclubs staan in de rij, nieuw aanbod

Laatste update:

Volgens De Telegraaf heeft Barcelona op dit moment de beste papieren voor de komst van Mazraoui. Vorige maand waren voorzitter Joan Laporta en diens technisch adviseur Jordi Cruijff op bezoek bij zaakwaarnemer Mino Raiola en werd gesproken over de rechtsback. Eerder op de dinsdag maakte Romano al melding van de gesprekken die plaatsvonden in Monaco, al noemde hij niet de naam van Mazraoui. De journalist gaf aan dat er werd gesproken over 'veel verschillende spelers', onder wie Erling Braut Haaland van Borussia Dortmund.

Meerdere clubs uit Engeland hebben ook interesse getoond in Mazraoui, maar zijn voorkeur ligt op dit moment niet bij de Premier League. Mazraoui maakte in januari, na de 1-2 overwinning op PSV in de Eredivisie, bekend dat een vertrek uit Amsterdam waarschijnlijk is. "Wat ik na dit seizoen ga doen? Dat is een goede vraag man", reageerde hij voor de camera van ESPN. "Daar kan ik zelf ook geen antwoord op geven. Het duurt al een eeuwigheid, dat is waar."

"De status is nu dat ik transfervrij ben, dat is een feit. Over een half jaar loop ik uit mijn contract en ik heb nog niet bijgetekend. Bijtekenen? Het is moeilijk om te zeggen. Het is nooit helemaal uitgesloten, maar de kans is nihil, of misschien vijf procent", zei Mazraoui toen. Dit seizoen speelde hij 28 officiële wedstrijden voor de ploeg van Erik ten Hag.

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
1
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
17
Wijnaldum onthult wanneer Feyenoord vorig jaar zomer wél een optie was geweest
31
'De nieuwe Nagelsmann' is de jongste manager ooit in de Premier League
3
Kieft ergert zich aan Oranje-international: 'Moet echt van dat dramagedrag af'
47
Vroege clash tussen Slot en Ten Hag in nieuwe Premier League-seizoen
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties