Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bewezen dat Barcelona niet alleen op gras de beste club ter wereld is'

Laatste update:

"Het was een spannende dag, een dag om de socios te animeren, een feest", vertelde Bartomeu na de uitslag van de verkiezingen. "Dit is een heel speciaal moment voor ons. Ik wil alle socios bedanken, ook degenen die niet op ons hebben gestemd. We hebben opnieuw laten zien in hoeverre we van Barcelona houden. We hebben bewezen dat we niet alleen op het gras de beste club ter wereld zijn. De socios zijn de eigenaren van de club. Het beleid wordt op een democratische wijze uitgestippeld. Ik wil ook de andere kandidaten bedanken, voor de eerlijke manier van campagne voeren. Enkele ideeën zullen van pas komen om Barcelona te verbeteren."

"We willen blijven groeien en blijven winnen", vervolgde Bartomeu. "Dat kan als we Luis Enrique en zijn technische staf voorzien van de best mogelijke arbeidsomstandigheden. Als we La Masia op een efficiëntere manier de basis van onze eerste elftal laten worden, met spelers die de normen en waarden van de club kennen. Samen zijn we sterker en zullen we sterker zijn. We zullen proberen om aan de verwachtingen van de socios te voldoen. We zullen net zo in het shirt zweten als Carles Puyol, Xavi, Eric Abidal en Lionel Messi. Dat is mijn belofte."

Bartomeu kwam in januari 2014 aan de macht in Camp Nou, toen het Sandro Rosell te heet onder de voeten werd in verband met ongerelmatigheden rondom de transfer van Neymar en hij opstapte. Begin dit jaar had ook Bartomeu het zwaar, eveneens in verband met de transfer van de Braziliaan, maar de voorspoed die daarna over Barcelona heen spoelde heeft in zijn voordeel gewerkt. Het team van Luis Enrique won de treble: de landstitel, Copa del Rey en Champions League. Veel leden van de club vinden dat mede de verdienste van Bartomeu.

De leden van Barcelona hebben gesproken! Josep .Maria Bartomeu is en blijft voorzitter in Camp Nou! #fcbarcelona #laliga #mesqueunclub #elecciones2015 #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Joan Laporta zou een betere president geweest zijn

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
19
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
14
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties