Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bewierookte trainer tekent bij: 'Ons spel draagt zijn handtekening'

Laatste update:

"Roger heeft al in het eerste jaar van onze samenwerking ruimschoots voldaan aan de sportieve verwachtingen en wensen. Het aanvallende, attractieve spel van Bayer draagt zijn handtekening", zegt voorzitter Michael Schade namens Leverkusen. Sportief directeur Rudi Völler vult aan: "Onze trainer heeft het spelconcept, waarmee hij ons vorig jaar zomer overtuigde, snel en heel consistent geïmplementeerd."

"Ook tijdens de kritische fases in dit seizoen hield hij vast aan de speelwijze, met volledig vertrouwen in het systeem en de selectie. Juist in moeilijke tijden zie je de kwaliteiten van een trainer komen bovendrijven. Hij straalt rust en zekerheid uit en draagt dat ook over op het team", zegt Völler lovend. Schmidt was eerder werkzaam bij Red Bull Salzburg, SC Paderborn, Preussen Münster en Delbrücker SC.

Roger Schmidt heeft er dit seizoen het maximale uitgehaald bij Bayer Leverkusen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties