Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bewierookte Twitter-verslaggever MVV stopt per direct door 'bepaalde mensen'

Laatste update:

Crutzen is bezig aan zijn derde jaar als vrijwilliger bij MVV. De verslaggever verwierf de afgelopen seizoenen faam met diverse ludieke tweets, bijvoorbeeld met een poging om Cristiano Ronaldo naar Maastricht te halen. "Our manager will respect you Cristiano and you can have as many vlaaien as you want", tweette MVV eind 2022 na het befaamde interview van Ronaldo met Piers Morgan, waarin de Portugees zei geen respect te voelen van manager Erik ten Hag.

Er komt een abrupt einde aan het dienstverband van Crutzen bij MVV. "Bepaalde personen binnen de club zorgen ervoor dat het voor mij niet meer werkbaar is en ik niet meer ervan kan maken wat ik zou willen", zegt hij. "Jammer, want na me 3 mooie jaren vrijwillig te hebben ingezet voor de club wilde ik het graag mooi afsluiten. Dat is me niet gegund en er is zelfs geroepen dat ze het prima zonder mij af kunnen. Aan alle supporters: tot vrijdag op de tribune en hopelijk op naar de play-offs."

'Rond 01.00 uur dacht ik: Angela de Jong, daar ga ik wat mee doen'

Crutzen haalde vorig jaar het nieuws met een ludieke tweet met het MVV-account gerelateerd aan tv-columniste Angela de Jong. Lees artikel

Vrijdagavond was Crutzen afgereisd met MVV naar Helmond Sport, maar hij kon opmerkelijk genoeg geen verslag van de wedstrijd doen. "Ik ben in Helmond en kan met geen mogelijkheid het MVV-Twitteraccount in. Niemand weet waar de verificatiecode om in te loggen heen is gestuurd, dus het wordt een mooie avond voor iedereen die geen fan is van m'n tweets daar."

Meer nieuws

'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
2
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
6
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
7
Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
8
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties