Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer

Laatste update:

Van Nistelrooij speelde zijn laatste seizoen als profvoetballer in dienst van Málaga. De zeventigvoudig international van het Nederlands elftal werd geconfronteerd met zijn leeftijd in het thuisduel met FC Barcelona. "Als de bal aan de zijkant was, dan zette ik vaak een loopactie in waarmee ik tussen de centrale verdedigers doorsneed", begint Van Nistelrooij in de podcast.

Javier Mascherano en Éric Abidal speelden in de desbetreffende wedstrijd in het centrum van de defensie van Barcelona. "Die waren niet langzaam, maar ik wist dat wanneer ik dat zou doen en zij nog moesten draaien, dat het dan binnen was", vervolgt de momenteel clubloze trainer. "Dus ik neem de bal mee en tik hem naar de zijkant. Opeens word ik getackeld, jongen", lacht hij.

"Ik kon niet eens meer op doel schieten, ik had nog niet eens uitgehaald. Mijn been moest nog naar achter om te schieten. Toen zat ik daar in de hitte en heb ik tegen mezelf gezegd: 'Ruud, het is klaar.' Ik wist het al. Ik dacht: dit kan niet meer." Van Nistelrooij zette na het seizoen 2011/12 inderdaad een punt achter zijn carrière, maar had zichzelf nog wel 'een joker' gegeven.

"Ik had namelijk besloten om het moment terug te kijken. Als het er net zo lelijk uit zou zien als het voelde, dan was het duidelijk voor me. Dus ik ging met mijn kopje koffie naar de video-analist, en ik liep met die koffie meteen weer weg", lacht Van Nistelrooij. "Het zag er eng uit, jongen. Het leek wel slow-motion."

De oud-spits vertelt dat hij met zijn koffie direct is doorgelopen naar Manuel Pellegrini, die destijds met de scepter zwaaide bij Málaga. "Ik heb gezegd dat ik zou stoppen in mei. Honderd procent zeker. Het kon niet duidelijker."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
0
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
6
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
4
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
137
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
138

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties