Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bij Ajax geflopte Georges Mikautadze geeft gas en scoort bijzonder fraai

Laatste update:

Mikautadze tikte de bal na dertien minuten spelen slim langs zijn bewaker, om vervolgens op het doel van Lyon af te stormen. De Georgische aanvaller liet vervolgens Anthony Lopes kansloos met een bekeken stiftje in de bovenhoek. De vreugde was enorm bij Mikautadze en zijn teamgenoten.

Meer: Mikautadze teruggefloten na zeer fel interview over Ajax: ‘Niet veel van waar’ | Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer

Voor Metz leverde de mooie goal van Mikautadze uiteindelijk weinig op. Alexandre Lacazette trok de stand gelijk in de blessuretijd van de eerste helft. De ingevallen Saïd Benrahma kroonde zich tot matchwinner door na een uur spelen de 1-2 aan te tekenen in Metz. Een flinke domper voor de thuisclub in de strijd tegen degradatie.

Mislukking bij Ajax


Ajax nam de 23-jarige Mikautadze afgelopen zomer voor liefst 16 miljoen euro over van Metz, om hem slechts vier maanden later alweer bij de Franse laagvlieger onder te brengen. In de afgelopen maand speelde Mikautadze vijf officiële wedstrijden voor Metz, waarin hij eenmaal scoorde en een keer een assist verzorgde.

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
0
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties