Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij Ajax krijgen toptalenten veel speeltijd en aandacht, dat kreeg hij minder'

Laatste update:

Kreek was hoofd opleidingen van de club uit de Keuken Kampioen Divisie toen hij Rosario in huis haalde. Een liesblessure was volgens Kreek de voornaamste reden voor het vertrek van Rosario uit de jeugdopleiding van Ajax. "En Pablo werd er ook niet echt gezien als hét toptalent", vertelt hij in een interview met Voetbal International.

"Hij zat in de jeugd in een geweldige lichting met jongens als Donny van de Beek, Appie Nouri en Noussair Mazraoui. Bij Ajax krijgen de toptalenten veel speeltijd en meer aandacht. Dat kreeg Pablo toch minder, maar daardoor ontwikkelde hij zich ook minder snel. De stap naar Almere City is daardoor heel goed geweest voor hem."

"Hij kreeg direct veel speeltijd en daardoor ging hij met grote sprongen vooruit. Die kans had hij bij Ajax denk ik niet zo snel gekregen", vervolgt Kreek, die ervan overtuigd was dat Rosario het ver zou schoppen. "Maar hoe hij zich nu manifesteert, verrast me toch in zeer positieve zin. En als ik hem zo zie, dan zit er nog veel meer rek in. Mark van Bommel is wat dat betreft een fantastische trainer voor hem."

Verwacht jij dat Pablo Rosario in de toekomst een basisspeler wordt bij Oranje?

Meer nieuws

John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties