Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij Ajax weten ze wat ik kan, ik had Neres totaal in m'n zak'

Laatste update:

"Ik wil voor mijn kans gaan bij Ajax. Ik weet wat ik kan en bewijs dat dit seizoen bij PEC Zwolle. Ik heb de jeugdopleiding doorlopen bij Ajax en dan droom je om door te stoten naar het eerste elftal. Daar wil ik de komende jaren voor gaan", vertelt hij in gesprek met De Stentor. Warmerdam trof donderdag miljoenenaanwinst David Neres: "Ik had 'm totaal in de zak", knipoogt hij.

"Al moet ik eerlijk zeggen dat Neres aanvallend niet heel veel deed. Neemt niet weg dat ik voor mezelf en lekkere wedstrijd heb gespeeld, maar dit soort potjes liggen niet onder een vergrootglas. Bij Ajax weten ze echt wel wat ik kan. Het is vooral leuk om al die oude bekenden terug te zien", sluit Warmerdam af.

Vind jij dat Django Warmerdam volgend seizoen de kans moet krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
1
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties