Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij Ajax zag je duidelijk zijn hand, ben benieuwd of dat ook bij Dortmund kan'

Laatste update:

Louis van Gaal is dit seizoen analist voor Ziggo Sport en is benieuwd naar de formatie van Bosz. "Een Nederlandse trainer bij een grote club. Bij Ajax zag je vorig jaar duidelijk zijn hand. Ik ben benieuwd of dat ook lukt bij Borussia Dortmund in de Champions League. Want daar gaat het natuurlijk om", zegt de ex-bondscoach in gesprek met het Algemeen Dagblad. Borussia Dortmund neemt het in de groepsfase op tegen Real Madrid.

Onlangs ontmoette Van Gaal Real-trainer Zinédine Zidane bij het coachforum van de UEFA. "Zidane kende ik niet, die heeft nog veel van een oud-speler. Maar ik moet wel zeggen: hij heeft het knap gedaan. Van een rommelzootje een eenheid gemaakt bij Real, de opstelling van de middenvelders veranderd. Als ze de bal verliezen, verdedigen ze nu in twee rijtjes van vier. Dat was voor hem niet zo", stelt Van Gaal, die ziet dat de Franse oefenmeester nu aan het doorselecteren is met jonge spelers.

"Zij zorgen ervoor dat ook het Spaanse elftal weer wordt verjongd. Op het juiste moment doorselecteren, dat is zó belangrijk", constateert de oefenmeester. Van Gaal verwacht ook veel van zijn oude club Manchester United. "Des te beter de spelers gaan uitvoeren wat José Mourinho wil, hoe gevaarlijker United wordt. Wat Mourinho nog nodig had, waren adequate spitsen. En die heeft-ie nu."

Denk jij dat Borussia Dortmund de groepsfase van de Champions League overleeft?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties