Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij Ajax zeggen ze dat ik met beter gedrag veel verder had kunnen zijn'

Laatste update:

De aanvaller erkent dat zijn mentaliteit niet altijd in orde is. "Bij Ajax zeggen ze ook tegen me dat ik met beter gedrag veel verder had kunnen zijn dan waar ik nu ben. Ik baal dan ook echt van mezelf", zegt hij op de clubsite van de Amsterdammers. "Maar ik vind het moeilijk dat te veranderen. Ik werk eraan en ik doe mijn best, echt. Maar soms sluipt dat gedrag er stiekem in."

Lang werd geboren onder de rook van Rotterdam en speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord, alvorens hij op dertienjarige leeftijd overstapte naar Ajax. Het was iets waar de jeugdinternational 'als klein jongetje al van droomde'. "En de speelwijze van Ajax paste ook veel beter bij me", legt hij uit.

Lang heeft een speciale band met oud-Ajacied Nourdin Boukhari. Laatstgenoemde is stiefvader van de grillige buitenspeler denkt dat Lang meer uit zijn carrière kan halen als hij zijn mentaliteit verbetert. "Al van jongs af aan is Noa een van de beteren op het veld. Maar als hij een bal niet krijgt of het gaat fout, dan doet hij zo'n wegwerpgebaartje, weet je? Voor buitenstaanders ziet dat er niet zo best uit. Die denken: 'waar ben je mee bezig!?' Een trainer, een technisch directeur en supporters zien dat ook… Soms is het gewoon heel handig om de ideale schoonzoon uit te hangen. Als je dat doet én goed voetbalt, maak je pas echt grote stappen.''

Denk jij dat Noa Lang dit seizoen zijn Eredivisie-debuut zal maken voor Ajax?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
31
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
66
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
13
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
40
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties