Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij Barça is de druk groter, na wat er in Sevilla gebeurde, zijn er twijfels'

Laatste update:

De huidige trainer van het Turkse Akhisar Belediyespor was afgelopen weekend in Madrid en zag hoe Real zaterdagmiddag eenvoudig won van Eibar (3-0). Die avond kwam Barça op bezoek bij Sevilla niet verder dan en 2-2 gelijkspel en dus werd de achterstand van de Madrilenen gehalveerd. "Een week geleden dacht iedereen dat de Primera División beslist was", vertelt Roberto Carlos aan AS.

"Maar nu ligt het weer helemaal open", vervolgt de 42-jarige Braziliaan, die er niet vreemd van opkijkt als de club uit de hoofdstad de koppositie iver zou nemen van de Catalaanse aartsrivaal. "Ik denk dat de druk bij Barcelona groter is. Real heeft vorig seizoen nog de Champions League gewonnen. En na wat er gebeurd is in Sevilla, zijn er wat twijfels rondom Barcelona", meent de 125-voudig international.

-
Denk je dat Real Madrid kampioen van Spanje wordt?

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
11
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
60
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties