Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij NEC heb je te maken met veel druk, ik weet nu ook hoe dat is'

Laatste update:

"Het is anders nu", legt de 22-jarige Vermijl uit. "Toen ik hier kwam was ik de jongste, maar nu ben ik de oudste. Het is nu mijn taak om de jongere jongens te helpen." Met het jeugdelftal leert de rechtsback weer wat winnen is, nadat hij vorig seizoen in Nijmegen een degradatie meemaakte. "Ik wist dat het een zwaar jaar ging worden, dat we voor de punten moesten knokken. De fans staan wel achter je, maar bij NEC heb je te maken met veel druk. Dat was goed voor mijn ontwikkeling, ik heb nu ook de andere kant van het voetbal gezien."

"Bij United kun je in principe iedere wedstrijd winnen, maar daar moet je vechten voor iedere bal. Het was anders, met de nadruk veel meer op verdedigen dan op aanvallen", vervolgt Vermijl, die uitgerekend in de desastreuze wedstrijd tegen Milton Keynes Dons zijn opwachting mocht maken in de hoofdmacht onder Louis van Gaal. "Ik heb de definitieve stap nog niet kunnen maken. Het was natuurlijk een schokkend resultaat (4-0 verlies, red.), maar daar moeten we van leren."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties