Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij NEC teruggekeerde investeerder staat garant voor komst Iraniër'

Laatste update:

De Gelderlander laat weten dat de ondernemer uit Bennekom met tien collega's deel uitmaakt van een investeerdersgroep, die garant staat voor de komst van Seydina Diarra, de van Anderlecht overgekomen middenvelder, en Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller uit Iran staat in eigen land te boek als een groot talent, van wie ook in Nijmegen veel wordt verwacht.

De investeerdersgroep beschikt over twintig procent van de aandelen van NEC, maar stopt momenteel nog relatief weinig geld in de club; het is de bedoeling dat de Nijmegenaren de zaken eerst op orde krijgen in financieel opzicht. Moment heeft NEC nog ieder jaar een tekort van driekwart tot anderhalf miljoen euro op de begroting, maar er wordt naar gestreefd om dit structurele probleem binnen twee jaar opgelost te hebben.

Denk je dat Alireza Jahanbakhsh het goed gaat doen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties