Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bij PSV geflopt talent wekt met goed spel interesse van Manchester City

Laatste update:

Sávio staat nog tot medio 2027 onder contract bij Troyes AC, dat onderdeel is van de City Football Group. De Italiaanse transfermarktspecialist Romano weet dat Manchester City inmiddels overweegt om de negentienjarige aanvaller in te lijven.

Daarnaast staan er volgens Romano niet nader genoemde clubs uit de Premier League en de Bundesliga op het punt om biedingen van dertig miljoen euro bij de City Football Group neer te leggen.

Wat zeker is, is dat Savió het seizoen op huurbasis afmaakt bij Girona, dat verrassend gedeeld aan kop gaat in LaLiga. De linksbuiten is een van de grote smaakmakers in de ploeg van trainer Míchel.

In twintig officiële duels namens Girona vond hij vijf keer het net en leverde hij evenzoveel assists af. Het maakt dat zijn transferwaarde is gestegen naar dertig miljoen euro.

Mislukt bij PSV
Sávio werd in de zomer van 2022 door PSV op huurbasis overgenomen van Troyes. De Braziliaan wist niet te imponeren, maar kon desondanks rekenen op het vertrouwen van de clubleiding, die hem graag langer in Eindhoven wilde houden.

Dat lukte niet, waardoor Sávio uiteindelijk slechts acht keer in actie kwam namens de hoofdmacht van PSV. In 150 speelminuten wist de vleugelaanvaller wel twee assists af te leveren. Namens Jong PSV was Sávio in negen wedstrijden goed voor twee doelpunten en hetzelfde aantal assists.

Meer nieuws

Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
7
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
14
Tweede afvaller voorselectie Nederland lijkt bekend: 'Daar was niet op gerekend'
49
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
21
'Transfervrije Ángel Di María gaat na de Copa América bij twee clubs tekenen'
7
Rentree van Joshua Brenet kwestie van tijd: 'Een uitstekende speler'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties