Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij Sporting jank ik iedere bal erin; dan verwacht men dat hier ook'

Laatste update:

"Het verschil met Sporting? Bij Sporting is het heel anders. Daar train je elke dag met elkaar en jank ik iedere bal erin. Dan verwacht men dat hier ook. Er zijn ook niet heel veel voorzetten geweest, maar ik heb wel kansen gehad en die heb ik gewoon niet benut", aldus de 28-jarige Dost.

Oranje speelde voetballend niet hoogstaand, maar valt in de ogen van Dost ook weer niet veel te verwijten: "We moesten veel energie steken in het achter de bal aanlopen en dat kostte kracht. We hebben er alles aan gedaan, maar we zitten in een fase dat het niet makkelijk gaat. Het enige wat je dan kan doen, is knetterhard werken en dat hebben we gedaan. Dit kan je niemand kwalijk nemen."

-
Zou jij Bas Dost ook tegen Portugal in de spits zetten?

Meer nieuws

Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde
5
'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
15
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
20
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
38
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties