Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bij Van Gaal overbodige Welbeck pijnigt Galatasaray

Laatste update:

Arsenal - Galatasaray 4-1
Er was de voorbije weken veel te doen om Welbeck, die door Louis van Gaal niet goed genoeg werd bevonden voor Manchester United. Welbeck vertrok voor twintig miljoen euro naar Arsenal en daar lijkt de international van Engeland zijn draai inmiddels te hebben gevonden. Woensdag legde hij al in de eerste helft Galatasaray over de knie, dat speelde met drie verdedigers en Wesley Sneijder (met de aanvoerdersband) als controleur voor de defensie. Felipe Melo had bij Galatasaray zijn dag niet en daar kon Welbeck in de eerste helft tot tweemaal toe van profiteren. Na een zeer handig balletje van Alexis Sánchez prikte Welbeck de bal onder Fernando Muslera door voor de 1-0, even later was Melo helemaal de weg kwijt bij de 2-0.

Voor de haperende Melo was dat het sein om de enkels van Alexis af te zagen. Wonder boven wonder mocht de Braziliaan op het veld blijven staan; hij kreeg slechts geel voor zijn aanslag. Alexis nam niet veel later zelf wraak, door weg te sprinten en een heerlijke pass van Mesut Özil bekwaam af te ronden (3-0). De fanatieke supporters van Galatasaray grepen dat moment aan om het veld te bestoken met vuurwerk en fakkels, waardoor aanvoerder Sneijder zijn eigen supporters tot kalmte moest manen. In de tweede helft maakte Welbeck eerst zijn hattrick af, alvorens de spanning een klein beetje terugkwam. Arsenal-keeper Wojciech Szczesny beging een overtreding begin op Burak Yilmaz, Szczesny moest eraf met rood en Burak benutte de penalty zelf voor de 4-1. Verder zouden de Turken echter niet komen.

Anderlecht - Borussia Dortmund 0-3
Anderlecht deed het in de eerste wedstrijd uitstekend, door in Istanbul te remiseren met Galatasaray. De Turken maakten ook nog eens pas gelijk in blessuretijd, dus met het vertrouwen zat het wel goed bij de Belgen. Dat vertrouwen kreeg tegen Borussia Dortmund al na een paar minuten een knauw, omdat Ciro Immobile voor de openingstreffer zorgde. De man die in de voetbalshow tegen Arsenal ook al scoorde maakte gretig gebruik van een heerlijke pass van Shinji Kagawa. Anderlecht veerde na de achterstand even op (Aleksandar Mitrovic zag een treffer afgekeurd worden en Dennis Praet schoot te paniekerig in), maar daarna was Borussia Dortmund heer en meester.

Pierre-Emerick Aubameyang kon en moest de Duitsers een ruimere marge geven, maar de rappe Gabonees hielp een aantal enorme kansen om zeep. Met name zijn eerste mislukte poging was bijzonder: voor open doel, keeper Silvio Proto was al verslagen, werkte Aubameyang de bal in het zijnet. Na de onderbreking probeerde Borussia Dortmund nog even door te drukken, maar vervolgens nam de pressie wat af. Juist op het moment dat Anderlecht erin begon te geloven, werd het 0-2. Lukasz Piszczek zorgde voor een messcherpe voorzet en Adrián Ramos, even daarvoor ingevallen, prikte binnen. Diezelfde Ramos maakte ook nog eens 0-3.

-
Louis van Gaal had Danny Welbeck moeten behouden

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties