Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij voorkeur vanuit stilstand, bij natuurgrasvoetballers zie je dat zelden'

Laatste update:

Technische onderdelen van het spel als een schot op doel vanaf een meter of twintig of het geven van een steekpass zijn wezenlijk anders als een wedstrijd op kunstgras wordt afgewerkt, merkt Bruggink op in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ook spelen voetballers elkaar vaker in de voeten aan dan in de diepte. "Daardoor wordt er veel meer vanuit stilstand gespeeld."

"Het is vaak stilstaan, aannemen, en dan pas de actie. Een trage voetballer heeft op natuurgras daardoor vaak meer problemen dan op kunstgras", meent Bruggink, die tegenwoordig ook vaker een aanname onder de voet ziet. "Die zag je op natuurgras zelden, omdat het risico te groot is dat de bal onder je voet doorglipt. Nu zie je bij jonge spelers vaak dat ze een bal onder de voet aannemen. En bij voorkeur vanuit stilstand. Bij natuurgrasvoetballers in andere landen zie je dat zelden."

Ben jij een voorstander van kunstgras?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties