Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijna dubbele cijfers voor Galatasaray; Pandev maakt hattrick

Laatste update:

Balçova - Galatasaray 1-9
Galatasaray was na één helft spelen al klaar met de tegenstander, maar na tien minuten zag het er niet naar uit dat het een gemakkelijke avond zou worden. Balçova kwam toen door een kopbal van Melik Yegin namelijk op voorsprong en even later voorkwam Sinan Bolat een ruimere achterstand. Na een klein halfuur spelen maakte Pandev de verlossende gelijkmaker, door na een vrije trap van Tarik Camdal van dichtbij binnen te koppen. Hamit Altintop maakte er vervolgens uit een strafschop 1-2 van en Pandev schoot de 1-3 in de verre hoek. Olcan Adin tekende met een fenomenale knal, na een voorzet van uitblinker Yasin Öztekin, voor de 1-4 en Pandev bepaalde de ruststand met een kopbal op 1-5.

Wesley Sneijder kreeg rust en ontbrak in de wedstrijdselectie, maar ook na de pauze werd de Oranje-international niet echt gemist. Via Sinan Gümüs, Olcan en een dubbelslag van Yekta Kurtulus liep Galatasaray namelijk nog uit naar een 1-9 overwinning. Naast Sneijder deden overigens ook sleutelspelers als Burak Yilmaz, Selçuk Inan en Semih Kaya niet mee. Galatasaray, dat tweede staat in de Süper Lig, speelt zaterdag thuis tegen Mersin Idman Yurdu.

Bayburt - Fenerbahçe 1-3
Zonder Dirk Kuyt kende Fenerbahçe een vliegende start op bezoek bij de club uit de 3. Liga. Pierre Webó schoot de bal met zijn linker binnen, na een goede actie van Alper Potuk. De thuisploeg beet daarna echter sterk van zich af en creerde enkele open kansen. Kazim Seker miste zelfs een strafschop. Webó maakte er vervolgens 0-2 van en op slag van rust deed Bayburt via een rake penalty van Kazim wel wat terug. Fenerbahçe was na rust volledig de baas en via een hard schot van Mehmet Topuz werd het 1-3. Het voorbereidende werk bij dat doelpunt kwam van Diego Ribas. Het eerste duel in Groep E ging door Fenerbahçe nog verloren (Kayserispor, 1-2).

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
34
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties