Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bijna transfervrije Mario Götze kan binnenlandse overstap maken'

Laatste update:

Hertha, dat momenteel de veertiende plek in de Bundesliga bezet, stelde onlangs Jürgen Klinsmann al aan als coach tot het einde van het seizoen. Met behulp van investeerder Lars Windhorst wil Die Alte Dame ook sportief stappen gaan zetten en de komst van Götze moet de ploeg volgend seizoen omhoog helpen.

Nagelsmann: 'Gelijkspel tegen Dortmund voelt toch een beetje als gestolen punt'

Het salaris dat de voormalig wereldkampioen, die in Dortmund dit seizoen vooral als invaller fungeert, momenteel opstrijkt bij Die Borussen zou echter wel voor complicaties kunnen zorgen. Götze verdient momenteel zeven miljoen euro op jaarbasis, al is hij zich er volgens de berichtgeving wel van bewust dat hij waarschijnlijk met een loonverlaging akkoord zal moeten gaan als hij aankomende zomer op zoek moet naar een nieuwe club.

De aanvaller annex middenvelder geeft bovendien vooralsnog de voorkeur aan een overstap naar een club die in de Champions League actief is, waardoor het voorlopig lastig wordt voor Hertha om hem in te lijven. Voor januari heeft de werkgever van Karim Rekik, Javairo Dilrosun en Daishawn Redan overigens ook al een versterking in gedachten: om Klinsmann meer defensieve zekerheid te bieden moet Victor Wanyama dan losgeweekt worden bij Tottenham Hotspur.

Zou jij Hertha BSC een goede club vinden voor Mario Götze?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties