Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bijtekenen bij Ajax zat er niet in, wie doet dat als hij op de bank zit?'

Laatste update:

"Al vrij snel werd me duidelijk dat het niet goed zat. Bijtekenen zat er niet meer in. Wie gaat er nou bijtekenen terwijl hij op de bank zit?", blikt Tete, die bij Ajax nog een contract tot medio volgend jaar had, terug in gesprek met ELF Voetbal. "Ik werd volledig over het hoofd gezien. Na de winterstop zat het seizoen er eigenlijk al op. Voor mij was het duidelijk dat ik voor mezelf moest kiezen."

Tete bleef op advies van zijn moeder hard door trainen, al werd het steeds lastige gemotiveerd te blijven omdat hij vond dat hij in de basis hoorde. De rechtsback weet niet of Bosz worstelde met de beslissing om hem naar de bank te verwijzen: "Het team draaide. Ik denk dat hij er wel uit was wat hij wilde. Eigenlijk ben ik gewoon puur aan de kant gezet", sluit Tete, die uiteindelijk voor vier miljoen euro de overstap maakte naar Les Gones, af.

Vind jij dat Ajax Kenny Tete had moeten behouden?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
4
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
4
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties