Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bijval voor De Boer: 'Wat hij bij Ajax liet zien was gewoon niet goed genoeg'

Laatste update:

"Babel heeft natuurlijk één foute move gemaakt en dat is naar Nederland komen", concludeert Vink bij ESPN. "Waarbij we dus echt een goed beeld hebben gekregen van hoe hij er in principe voor stond. Want wat hij bij Ajax heeft laten zien was gewoon niet goed genoeg. En daar hebben we allemaal een beetje ons beeld op gevormd. De wedstrijden in Turkije die hij speelde konden we niet zien, dus iedere keer werd wel gerechtvaardigd dat hij goed voor de groep was. En dan werd hij uitgenodigd, dus namen we dat voor lief. Maar bij Ajax hebben we natuurlijk gezien dat het allemaal niet zo heel erg best was. Dat hij er nu niet bijzit snap ik wel."

De Boer laat Babel thuis: 'Vond het niet gepast om hem toch mee te nemen'

De bondscoach van Oranje legt uit waarom de aanvaller niet in de voorlopige EK-selectie zit.Lees artikel

"Ik snap dat gegeven van goed voor de groep, goed voor de kleedkamer en de wissels scherp houden. Maar die wissels houden zichzelf wel scherp, daar heb je niet nog een mentor voor nodig", vervolgt Vink zijn analyse over de situatie rondom Babel. "Dus ik snap het wel." De oud-speler denkt dat er spannende weken in het verschiet liggen voor De Boer. "Er zijn nog een heleboel leuke keuzes die hij moet maken en ik denk dat Cody Gakpo zich zó geprofileerd heeft bij PSV dat hij nu gewoon Calvin Stengs voorbij is gegaan. Dus ik vind dat alleen maar hartstikke leuk en goed", kijkt Vink reikhalzend uit naar het EK.

Hans Kraay junior is 'compleet verrast' door het ontbreken van Babel, maar het passeren van een andere aanvaller vindt hij wél logisch. "Ik vind het wel terecht dat hij zijn schoonzoon (Stengs, red.) een keer overslaat. En Gakpo of Anwar El Ghazi, dat is helemaal geen keus. Dat is gewoon Gakpo." Vink vult Kraay junior gelijk aan: 'Als jij Steven Bergwijn thuislaat, dan kun je Gakpo én El Ghazi meenemen." De Boer brengt de definitieve EK-selectie van Oranje op 26 mei naar buiten.

Vind jij dat Ryan Babel naar het EK moet met Oranje?

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
8
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties