Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bijzonder teleurstellende' Mazraoui op scherp gezet door clubleiding Bayern

Laatste update:

Volgens Kicker stelt Mazraoui 'bijzonder teleur' als het aankomt op inzet, assertiviteit en defensief vermogen. De verdediger werd met grote verwachtingen naar Zuid-Duitsland gehaald, daar hij bij Ajax steevast in de basis stond en een van de kartrekkers was. Trainer Julian Nagelsmann ziet voorlopig echter geen reden om een basisplek voor hem in te ruimen en geeft de voorkeur aan Pavard. Mazraoui deed tegen Eintracht Frankfurt (1-6 winst) tien minuten mee en mocht tegen VfL Bochum (0-7 winst) twintig minuten invallen.

"Ryan en Nous hebben tijd nodig. Dat is normaal en ik geef ze de tijd die ze nodig hebben. De eerste verantwoordelijkheid is aan mij om ze de tijd te geven die ze nodig hebben om honderd procent te zijn", zei Nagelsmann onlangs over de situatie van Mazraoui en Ryan Gravenberch. Bij Bayern is men echter geduldig en gunnen ze Mazraoui de tijd om zich aan te passen aan zijn positie op het veld, het team en de hoge intensiteit. Om zich in de basis te spelen dienen er echter nog grote stappen gezet te worden, zo klinkt het.

Een kleine maand geleden gaf Mazraoui al duidelijke signalen dat het er bij Bayern heel anders aan toe gaat dan bij Ajax. "De Duitse stijl is anders dan ik gewend ben", vertelde hij in gesprek met de lokale krant TZ. "Hier ga ik van profiteren naarmate het seizoen vordert. De intensiteit is hier hoger dan bij Ajax. De voorbereiding is ook korter. In korte tijd moet ik hetzelfde niveau bereiken als waar ik bij Ajax normaal vijf weken aan zou hebben gewerkt." Bayern gaat soeverein aan kop in Duitsland met negen punten uit drie duels en een doelsaldo van plus veertien.

Gaat Noussair Mazraoui het redden bij Bayern München?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
24
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties