Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bijzondere finale voor United-doelman: 'Nederland heeft een plek in mijn hart'

Laatste update:

Het ontslag van Louis van Gaal deed Romero dan ook pijn, omdat hij het plezier in het voetbal terugvond bij Manchester United. "Maar dit is helaas hoe de voetbalwereld werkt. Bij een club als United willen ze het liefst dat je iedere competitie wint. Opvallend is wel dat de naam van Louis elke week nog wel een keer valt in onze spelersgroep. In positieve zin uiteraard. Dat zegt wel wat over de status die hij hier had", stelt de Argentijn.

"Tot vorig seizoen voetbalden we meer volgens de Nederlandse gedachte. Met Mourinho spelen we heel verdedigend en loeren we op de tegenaanval", aldus Romero, die het woensdag met Manchester United in de finale van de Europa League opneemt tegen Ajax. Een club die hij goed kent, want de Argentijn verdedigde jarenlang het doel van AZ. Met de Alkmaarders werd Romero in 2009 kampioen van Nederland en zijn eerst dochter werd in Amsterdam geboren.

"Je kunt je dus wel voorstellen dat Nederland een speciale plek in mijn hart heeft", vervolgt de sluitpost zijn verhaal. "Ik vind het bijzonder dat ik deze wedstrijd mag keepen en dat we tegen Ajax spelen, maakt het voor mij extra speciaal. Ik ken de club goed van mijn tijd in Alkmaar en weet wel ongeveer wat er in Nederland speelt als ze een prijs kunnen winnen. Vooral dit seizoen hebben ze echt een goed team, met veel jonge spelers en goed voetbal."

-
Wordt Sergio Romero volgend seizoen eerste doelman bij Manchester United?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties