Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bilate haalt genadeloos hard uit naar clubleiding NAC: 'Geen fatsoen, wanbeleid'

Laatste update:

Bilate windt er op Twitter geen doekjes om wanneer hij laat weten hoe hij tegen de clubleiding van NAC aankijkt. "Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club. Desondanks alles blijven geven, om via een krantenartikel erachter te komen dat m'n tijd er definitief op zit", is de spits duidelijk. "Ik wist na het vertrek van Ed (trainer van NAC Edwin de Graaf, red.) dat het einde verhaal was, maar bel op z'n minst ff op. Dat noem je fatsoen!"

De Graaf hoorde drie dagen geleden dat hij na één seizoen alweer moet vertrekken bij de Bredase club. "Gezien de sportieve prestaties en de ontwikkeling van de spelersgroep van afgelopen seizoen heeft de club de keuze gemaakt om het aflopende contract van Edwin de Graaf niet te verlengen", zo luidde de verklaring van NAC over het ontslag. NAC eindigde dit seizoen als achtste in de Keuken Kampioen Divisie, en werd in de Keuken Kampioen Play-offs uitgeschakeld door ADO Den Haag (2-1 uitnederlaag, 1-2 thuisnederlaag).

Wanneer Bilate de vraag krijgt hoe het kan dat hij geblesseerd is geweest door wanbeleid, reageert hij door te stellen dat de club risico's heeft genomen in zijn revalidatieproces. "Een half jaar weten dat SvH (Sydney van Hooijdonk, red.) weggaat, maar geen tweede spits binnenhalen. Vervolgens risico's nemen in mijn revalidatieproces, omdat er dubbel belang bij zat." Wel spreekt Bilate nog een dankwoord uit naar met name de supporters van NAC. Bilate kwam dit seizoen mede door zijn langdurige blessureleed in tien officiële wedstrijden in actie voor de Bredanaars, en wist daarin niet tot scoren te komen. De dertigjarige aanvaller speelde eerder in zijn carrière voor Sparta Rotterdam, Dundee United, FC Den Bosch, FC Emmen en RKC Waalwijk.

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties