Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD acht spectaculaire transfer tussen Bayern en Chelsea zeer goed denkbaar

Laatste update:

Neuer is bij Bayern nog in het bezit van een contract tot medio 2021 en der Rekordmeister wil de samenwerking in principe graag verlengen. De keeper heeft volgens diverse Duitse media een aanbieding ontvangen van Bayern, maar zou niet tevreden zijn over de duur van zijn nieuwe contract. Onduidelijk is hoeveel seizoenen Neuer nog aan zijn huidige verbintenis wenst vast te plakken, maar Bayern lijkt met een schuin oog alvast naar de toekomst te kijken.

De grootmacht uit Beieren versterkte zich met het oog op komend seizoen immers al met Alexander Nübel. Laatstgenoemde zal transfervrij overkomen van Schalke 04 en geldt in Duitsland als een grote keepersbelofte. De 23-jarige Nübel zal bij Bayern in principe de tijd krijgen om eerst te acclimatiseren, maar moet op termijn wel de eerste man tussen de palen worden.

Zodoende is het volgens onder meer BILD goed denkbaar dat Neuer aankomende zomer na liefst negen seizoenen de deur achter zich dichtslaat in de Allianz Arena. Verslaggever Christian Falk verzekert dat Chelsea serieuze belangstelling heeft voor Neuer en zich bij Bayern zal melden indien men erin slaagt om Kepa Arrizabalaga te lozen. Manager Frank Lampard is bij de Engelse club ontevreden over Arrizabalaga en passeerde de Spanjaard dit seizoen al meermaals ten faveure van oudgediende Willy Caballero.

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties