Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Ajax gaat strijd aan met RB Leipzig en Borussia Dortmund om verdediger

Laatste update:

Bogarde doorliep in Nederland de jeugdopleiding van Feyenoord en verkaste twee jaar geleden naar Hoffenheim. Hij ontwikkelde zich de afgelopen jaren goed en mocht afgelopen mei onder Alfreud Schreuder debuteren in de Bundesliga, in de uitwedstrijd tegen FSV Mainz. Bogarde beleefde als rechtsback een lastige vuurdoop en werd in de rust uiteindelijk al gewisseld, nadat hij in de eerste helft een gele kaart had gepakt en daarna was ontsnapt aan een rode.

De Nederlands jeugdinternational kwam daarna nog maar één keer in actie, als invaller zes minuten tijdens het uitduel met Fortuna Düsseldorf, maar staat er kennelijk toch goed op bij diverse Europese grootmachten. Volgens BILD zien in Duitsland Leipzig en Borussia Dortmund wel heil in de komst van Bogarde, terwijl er vanuit Nederland interesse zou zijn van Ajax.

Het contract van Bogarde bij Hoffenheim loopt nog maar één seizoen door, waardoor hij vermoedelijk voor een zachte prijs op te halen is in Sinsheim. Bogarde werd tot dusver bij Hoffenheim vooral gebruikt als rechtsback, maar is van nature een rechtsbenige centrumverdediger.

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
1
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
7
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties