Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Ajax laat 'favoriet' gaan bij juiste miljoenenbod uit Duitsland

Laatste update:

BILD brengt nog een mogelijk struikelbok naar voren in een eventuele deal voor Dest. Bayern zou in plaats van een definitieve deal eerst willen praten over een verhuurperiode van de international van de Verenigde Staten in München. Zowel Dest als Ajax ziet daar echter geen heil in. Der Rekordmeister is vanwege de aanhoudende coronacrisis huiverig om deze zomer met miljoenen te smijten. Desondanks wordt de naam van de vleugelverdediger van Ajax nog niet definitief doorgestreept door de clubleiding.

TOP 10 GOALS - Jong Ajax 2019/2020 | De meest scorende ploeg in de Keuken Kampioen Divisie

Dest wordt volgens BILD door het Bayern-bestuur gezien als de meest ideale optie voor de rechtsbackpositie. De eveneens aan de Duitse grootmacht gelinkte Benjamin Henrichs lijkt AS Monaco deze zomer in te ruilen voor RB Leipzig. AS bracht eerder deze week Achraf Hakimi in verband met Bayern. Het is echter nog maar de vraag of er een deal kan worden gesloten met Real Madrid voor de aan Borussia Dortmund verhuurde rechtsback. Daarnaast is de kans zeer groot dat Álvaro Odriozola na afloop van zijn verhuurperiode in München, die niet bepaald succesvol was, terugkeert richting Real.

De eveneens aan Barcelona, Paris Saint-Germain en Dortmund gelinkte Dest is volgens zijn management 'heel blij bij Ajax'. "Uiteraard is het wel zo dat als één van de clubs met Ajax tot een deal komt, een dergelijke transfer naar een absolute topclub door Dest zal worden aangegrepen", zo klonk het zaterdag in een interview met Ajax Showtime. De jonge verdediger beschikt in Amsterdam over een contract dat nog twee jaar doorloopt. Ajax heeft naar verluidt in de afgelopen periode geprobeerd om de verbintenis open te breken, maar Dest schijnt daar mede door de transfergeruchten geen haast mee te hebben.

Denk jij dat Sergiño Dest klaar is voor de stap naar Bayern München?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties