Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: André Onana kan toptransfer naar Bundesliga maken

Laatste update:

Onana is zeker niet de enige doelman die bij Borussia Dortmund in beeld is. Naast de Kameroens international maken ook Péter Gulácsi (RB Leipzig) en Odisseas Vlachodimos (Benfica) kans op een transfer naar die Borussen, die zesde in de Duitse competitie staan en in 19 competitieduels reeds 27 tegendoelpunten om de oren hebben gekregen.

Het is al langer bekend dat Onana graag een transfer van Ajax naar een Europese topclub ambieert. Vooralsnog toonde geen enkele club concrete interesse; het bleef bij oriënterende belangstelling bij directeur voetbalzaken Marc Overmars. Ajax wil alleen medewerking verlenen indien een club met een marktconform bod komt.

Een zomerse transfer van Onana ligt voor de hand. Het contract van de doelman met de Amsterdamse club loopt immers volgend jaar zomer ten einde. Als Onana zijn contract niet verlengt, kan Ajax alleen komende zomer nog een mooie transfersom voor de doelman ontvangen.

Gulácsi beschikt over een transferclausule die geïnteresseerde clubs in staat stelt om komende zomer voor een vastgesteld bedrag van vijftien miljoen euro zaken te doen. Ook Vlachodimos heeft een clausule, zoals gebruikelijk in Portugal: zestig miljoen euro.

Borussia Dortmund is een mooie club voor André Onana

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties