Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Antony momenteel geen prioriteit voor Bayern München

Laatste update:

Het standpunt van Bayern omtrent Antony kan nog wel veranderen. Mocht Kingsley Coman in de laatste fase van de transferperiode alsnog vertrekken, dan wil de Duitse kampioen sowieso een vervanger aantrekken. In dat geval komt Antony weer bovenaan het lijstje te staan in München. Voor Coman is er met name vanuit de Premier League de nodige interesse, zo weet BILD te melden. Bayern vraagt naar verluidt minstens negentig miljoen euro voor de aanvaller die tot medio 2023 vastligt.

Antony kon een glimlach niet verbergen toen hij na het teleurstellende gelijkspel van de Braziliaanse Olympische ploeg werd gevraagd naar de geruchten over Bayern. "Dit zijn vragen voor mijn zaakwaarnemers en mijn familie. Mijn focus is nu hier, ik ben in mijn hoofd alleen bezig met de Olympische Spelen. Ik hoop die focus te kunnen behouden en dat we ons in de laatste groepswedstrijd kunnen kwalificeren voor de volgende ronde", antwoordt Antony. Brazilië is woensdag in de laatste groepswedstrijd bij een zege op Saudi-Arabië zeker van de volgende ronde.

Sky Deutschland meldde vrijdag nog dat Bayern het vizier gericht heeft op Antony en Cody Gakpo. De 21-jarige Braziliaan, die op 10 goals en 10 assists in 46 officiële wedstrijden voor Ajax staat, zou 32 miljoen euro moeten opbrengen. Bayern beschikt echter momenteel niet over de financiële middelen om een dergelijk bedrag op tafel te kunnen leggen en komt mede daardoor voorlopig dan ook niet in actie. Ook Goal en SPOX meldden al eerder dat het op dit moment onwaarschijnlijk lijkt dat Antony de overstap naar Zuid-Duitsland gaat maken.

Zie jij Antony naar Bayern München vertrekken?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties