Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas

Laatste update:

Volgens de Spaanse berichtgeving is Schreuder kandidaat nummer één voor de opvolging van Slot bij Feyenoord. Schreuders prestaties bij achtereenvolgens PEC Zwolle en Castellón zouden dermate veel indruk hebben gemaakt, dat de 52-jarige trainer bovenaan het Rotterdamse kandidatenlijstje prijkt.

Wel ligt Schreuder bij zijn huidige werkgever, het Spaanse Castellón, nog tot medio 2027 vast. De in Barneveld geboren trainer werd eerder al door Kenneth Perez aan Feyenoord gekoppeld, maar nu oppert ook Derksen de naam van Schreuder.

"Hij heeft bij PEC een uitstekende indruk achtergelaten", aldus Schreuder. "In die broer (Alfred Schreuder, red.) heb ik ook altijd vertrouwen gehad, al moet ik toegeven dat hij dat niet waar heeft gemaakt."

Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, wordt niet direct enthousiast als hij de naam van Schreuder hoort. "Hij heeft het leuk gedaan bij PEC, maar kan toch beter eerst een paar stappen extra maken?"

"Joseph Oosting vinden we niet goed genoeg, maar Dick die het redelijk heeft gedaan bij PEC en een paar wedstrijden wint op het derde niveau van Spanje moet de trainer van Feyenoord worden", aldus de kritische Driessen.

Derksen blijft bij zijn advies en wijst erop dat Schreuder gewoon kampioen gaat worden met zijn huidige club. "Ik sta heel positief tegenover die jongen. Slot liep ook niet over van ervaring. Die had geloof ik twee jaar AZ gedaan, maar meer niet."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Is Dick Schreuder een geschikte trainer voor Feyenoord?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
12
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
14
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties