Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Dortmund schrapt één van twee Eredivisie-sterren van verlanglijst

Laatste update:

Begin februari bracht de Duitse boulevardkrant naar buiten dat Ajax-doelman Onana serieus in beeld was bij Dortmund, dat ontevreden is over zijn eerste keeper Roman Bürki. Vlak daarna werd bekend dat Onana een schorsing van twaalf maanden uit moet zitten vanwege dopinggebruik, waardoor het niet onlogisch is dat de interesse van de Duitse topclub bekoeld is. Odysseas Vlachodimos van Benfica en Péter Gulácsi van RB Leipzig blijven daarmee over als belangrijkste doelwitten voor Dortmund als het gaat om de keeperspositie.

Ook voorin wil Dortmund zich komende zomer versterken, zeker als Jadon Sancho weggaat. De twintigjarige aanvaller wordt al een jaar begeerd door Manchester United. Om daarop in te spelen denkt BVB onder andere aan Malen, maar dat lijkt niet de eerste optie van de huidige nummer zes van de Bundesliga. De 22-jarige aanvaller van PSV heeft namelijk een contract tot medio 2024 en zal daardoor zeker niet goedkoop zijn.

Memphis Depay is dat wél, omdat de spits van Oranje in de zomer transfervrij vertrekt bij Olympique Lyon. Dortmund ondervindt wel hevige concurrentie in de strijd om Depay, die ook in verband wordt gebracht met Barcelona en Juventus. Verder hoopt Dortmund ook de achterhoede te voorzien van een versterking. Daarvoor is Maxence Lacroix naar verluidt het belangrijkste target. De twintigjarige Fransman speelt sinds dit seizoen voor VfL Wolfsburg, dat 25 miljoen euro voor hem zou vragen.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
0
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
3
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties