Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Mazraoui en Bayern strijken laatste plooien glad en bereiken akkoord

Laatste update:

De Zuid-Duitsers werden enkele weken geleden frontrunner voor de twaalfvoudig Marokkaans international. Eerder leek Barcelona nog de beste papieren te hebben om Mazraoui binnen te halen, terwijl ook Borussia Dortmund en AC Milan interesse toonden. BILD maakte eerder melding dat een salarisvoorstel van acht miljoen euro per jaar succesvol was bij de verdediger. Volgens Romano is het akkoord tijdens de laatste ontmoeting met zaakwaarnemer Mino Raiola bereikt. Bayern hoopt de deal de komende dagen helemaal af te ronden.

Dat Mazraoui aan zijn laatste maanden bezig is als speler van Ajax was al langer bekend. Het jeugdproduct beschikt over een aflopend contract bij de Amsterdammers en gaf in januari al aan dat hij aan het eind van het lopende seizoen zou gaan vertrekken. Gesprekken met voormalig directeur voetbalzaken Marc Overmars over een verlenging liepen op niets uit. "Ik wil het avontuur aangaan", zei Mazraoui tegen ESPN. De rechtsback maakte tussen 2006 en 2016 onderdeel uit van de jeugdopleiding van Ajax en stroomde vervolgens via het beloftenteam door naar de A-selectie, waar hij nu een vaste waarde is op de rechtsbackpositie.

De Telegraaf meldde eerder op de dag dat de overgang van Ryan Gravenberch naar Bayern juist op losse schroeven staat. De middenvelder staat al enige tijd in de nadrukkelijke belangstelling van de koploper van de Bundesliga, maar de clubs steggelen over de transfersom om het na dit seizoen nog een jaar doorlopende contract af te kopen. Ajax houdt naar verluidt vast aan een transfersom van 30 miljoen euro, terwijl Bayern een 'alles-of-niets-bod' heeft uitgebracht van 23 miljoen euro inclusief bonussen.

Is dit een goede stap voor Noussair Mazraoui?

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
1
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties